Waar begin je?

Veel of weinig tijd, klein of groot budget? Voor iedere wens heb ik een basis pakket samengesteld. Waar te beginnen? Gewoon bij het begin. Wat doe je, wie zijn je klanten en hoe komen ze bij je terecht, op welke zoekwoorden wil je gevonden worden? Daarom beginnen we vrijwel altijd met de Kick-off. Daarin wordt de basis gezet en de strategie bepaald. De belangrijkste stap. Je ontvangt aanbevelingen voor jouw website. Van daaruit kan je zelf verder, of samen. De standaardpakketten stellen we verder samen op basis van jouw wensen. Zo standaard zijn ze eigenlijk niet…

Marketing Kick-off 

  • Intakegesprek
  • Acquisitie analyse – waar komt je verkeer vandaan, of waar zou het vandaan moeten komen?
  • Zoekwoord analyse 
  • Site analyse 
  • Aanbevelingen 

+ Do-it-yourself plan

Op basis van analyse van de site en de zoekwoorden, ontvang je een compleet advies om zelf aan de slag te gaan. Een concreet plan van aanpak. Dit plan is natuurlijk op maakt gemaakt speciaal voor jouw bedrijf, jouw website. Maar ik vertel je ook alles wat je moet weten over de betreffende marketing kanalen om zelf aan de slag te kunnen. 

Natuurlijk kunnen we na een X periode de een update analyse doen en vervolgplan opstellen. Zie mij als je persoonlijke Online Marketing Coach. Ik sta voor je klaar, zo vaak als je mij nodig hebt. Ik deel mijn kennis en ervaring en help je op weg, zodat je zelf je online marketing kunt uitvoeren.

+ Do-it-together-plan

Op basis van analyse van de site en de aanbevelingen gaan we samen aan de slag om het gewenste doel te bereiken. Omdat je zelf je product of dienst het beste kent, kan het heel slim zijn om bijvoorbeeld zelf content te schrijven en linkbuilding voor je rekening te nemen. Dit geldt voor SEO, maar in is op ieder online marketing kanaal van toepassing. Ik doe het voorwerk, help ik je op weg, en stuur bij waar nodig.

+ Full-Service-plan

Op basis van Analyse van de site en aanbevelingen maak ik een online Marketing plan. We bespreken dit om te zorgen dat dit aansluit bij jouw visie en doelstelling. Vervolgens voer ik dit volledig voor je uit. Zo heb je er geen omkijken meer naar. Je hoeft alleen nog maar maandelijks de resultaten te bekijken!