Personal Online Marketing

Online Marketing is natuurlijk super √≥npersoonlijk! Je laat een machine je werk doen. Maar… dat heeft zo ook z’n voordelen. Je maakt gebruik van de kennis van al die machines zoals Google en Facebook. Als je daar goed mee om gaat, wordt online marketing ineens juist heel persoonlijk. Je kunt je marketing budget heel gericht inzetten, en precies de juiste doelgroep aanspreken. En die machines werken door als jij slaapt. Nu wordt het leuk! Als we dat nu ook nog eens combineren met een persoonlijke samenwerking, dan komt alles goed!

Ondanks dat we de machines van grootmachten als Google en Facebook gebruiken, wordt het marketingplan een persoonlijk verhaal. Geen automatisch gegenereerde rapportages. Natuurlijk worden deze wel gebruikt, maar slechts als input voor een analyse en onderzoek, om te zien waar de kansen liggen voor jouw bedrijf en jouw website.

Je krijgt geen ellenlange plannen en rapporten. Liever maak ik een krachtig plan van aanpak, om vervolgens snel aan de slag te gaan. Ik kijk hoe we snel en eenvoudig resultaten kunnen boeken in een eerste fase. Maar natuurlijk ook hoe verder op de lange termijn.