Get In Touch

Contact.

Vragen staat vrij, dus doe dat dan ook. Je mag me alles vragen. Even meekijken? Inhoudelijke vraag over een online marketing onderwerp? Nieuw project starten? Offerte aanvraag? Alles! Als het over online marketing gaat.

Een berichtje via whatsapp of e-mail: corine@personalonlinemarketing.nl

Whatsapp contact

 

Wil je weten wie ik ben? Hieronder vind je de FAQ.

 

 

Volg POM op Insta

Online marketing tips, uitleg over vaktermen, de laatste ontwikkelingen m.b.t. digital marketing, en alles wat jij wil weten om resultaat te boeken.

 

— FAQ

Alles over Corine Verhagen. Bijna Alles.

Wat vind je zo leuk aan online marketing?

Dat het snel, direct en meetbaar is. Je ziet heel snel of iets werkt of niet. Resultaatgericht werken dus. Het is echt te gek dat wat je bedacht hebt ook aantoonbaar werkt.

Resultaat?

Daar krijg ik echt energie van! En dat is ook zo leuk aan Digital Marketing. Alles is meetbaar. En je ziet heel snel of iets werkt of niet. Daarnaast vind ik resultaat gericht werken ook gewoon heel belangrijk. Geld over de balk smijten doen we op vakantie wel. Iedere euro die je erin stopt, moet er ook weer uit komen. 

Koffie of thee?

Cappuccino, lekker!  Eén bij het ontbijt en één wanneer de kids naar school zijn en ik begin met werken. Na 5 uur zeker niet meer, anders slaap ik niet.

Weet jij alles van online marketing?

Nee. Was het maar zo. Maar als je vandaag alles denkt te weten, heeft Google morgen alles weer veranderd. Het is best een uitdaging om bij te blijven. Maar als ik up to date ben, kan jij het lekker los laten.

Heb je kinderen?

Ja! 3 super leuke blonde tieners. 

Schijnt altijd de zon?
Bij mij meestal wel. Ik woon tijdelijk op Aruba!
Wat is je achtergrond?

In een notendop: Leisure management gestudeerd in Breda. Bij een impressariaat en productiebureau gewerkt. En van daaruit via marktonderzoeksbureau, reclamebureau en een grote e-commercepartij mij ontwikkeld tot online marketeer.

Hoe oud ben je?

Ha. Ha. Ha. Volgende vraag.

Nerd?

Jep, ik ben eigenlijk gewoon een nerd. Hou van ‘dingen oplossen’. Uitzoeken hoe iets werkt. En ik kan het ook niet loslaten tot ik het voor elkaar heb.

Waar ga jij op 'aan'?

Uitdagingen. Geef mij een nieuw project, een idee en ik ben enthousiast.

Over Personal Online marketing. Pom.

Een naam die precies alles niet doet wat ik mijn klanten adviseer. Veel te lang. Gevoelig voor tikfouten. Enz. Maar ik wilde wel graag ‘online marketing’ in mijn naam. Zodat jij (en Google) direct weet wat ik doe. 
Keuzes maken en prioriteiten stellen dus. Maar wat blijkt: ik ben er veel beter in om voor mijn klanten het juiste te doen, dan voor mijn eigen bedrijf. Gelukkig maar. Beter zo, dan andersom!

— Let’s work together

Kom in Contact.

Wat kan ik voor je doen? Vragen staat vrij!
Stuur een berichtje via het formulier of Whatsapp:

 

Copyright © 2024 All right reserved.